Следвайте Гласове в Изминалата година беше година на трудни, необходими решения,

...
Следвайте Гласове в Изминалата година беше година на трудни, необходими решения,
Коментари Харесай

Путин в новогодишната си реч: Истината е на наша страна. Години наред Западът лъжеше за мир, а се готвеше за агресия

Следвайте " Гласове " в 
Изминалата година беше година на " сложни, нужни решения, решаващи стъпки " към цялостната самостоятелност на Русия, която в този момент се бори за своето бъдеще. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в новогодишното си послание към руснаците.

За първи път той се обръна към нацията, стоешком до военнослужещи, а не в Кремъл. Както заяви прессекретарят му Дмитрий Песков пред публицисти, обръщението е било записано в щаба на Южния боен окръг, където Путин дойде сутринта.
Първите, които видяха обръщението му, бяха жителите на Камчатка и Чукотка, които към този момент посрещнаха Новата година.
Путин дефинира 2022 година като година на основни събития, които ще положат основите на бъдещето както за Русия, по този начин и за света, година, изпълнена с неспокойствие и паника.  " Но нашият многонационален народ, както през всички сложни столетия на съветската история, прояви храброст и достолепие. С думи и каузи те поддържат бранителите на Отечеството. Нашите бойци и офицери. Всички участници в специфичната военна интервенция ", съобщи президентът.

Той акцентира, че истината е на страната на Русия, която пази своя народ на историческите си територии. " Строим дружно. Строим ориста на Русия. Защитата на родината е наш заветен дълг към предците и потомците ни ", добави президентът.
" В продължение на години западните елити уверяваха Русия в мирните си планове, в това число в Донбас, само че в действителност подкрепяха неонацистите и се готвеха за експанзия. Сега те приказват за това намерено и употребяват народа на Украйна, с цел да разделят и отслабят страната ни " - продължи президентът.
" Никога не сме разрешавали и няма да позволим на никого да направи това ", решително съобщи Путин.
Той благодари на участниците в специфичната интервенция за силата на духа и смелостта им и изрази убеденост, че Русия ще преодолее всички компликации и ще остане велика и самостоятелна страна.
" Винаги сме знаели, а през днешния ден още веднъж сме уверени, че суверенното, без значение и несъмнено бъдеще на Русия зависи единствено от нас. От нашите сила и воля ", заключи президентът.

ТАСС събра главните тези на най-дългото - деветминутно - новогодишно послание на президента.
За резултатите през годината
" Това беше година на сложни и нужни решения, решаващи стъпки към придобиване на цялостен суверенитет на Русия и мощна консолидация на нашето общество. "
" Истински основните, съдбоносни събития " от 2022 година са граница, която поставя основите на общото бъдеще на руснаците и тяхната същинска самостоятелност: " За това се борим през днешния ден ".
" Това беше година, която сложи доста неща на мястото им, ясно разграничи смелостта и героизма от измяната и малодушието, сподели, че няма по-голяма мощ от любовта към фамилията и околните, верността към приятелите и другарите по оръжие, предаността към родината. "
За западната експанзия
Години наред Западът лъжеше за мир, до момента в който в действителност се готвеше за експанзия: " И през днешния ден не се срами да го признае намерено. И цинично употребяват Украйна и нейния народ, с цел да отслабят и разделят Русия.
Западните елити лицемерно настояват, че имат мирни планове, в това число да разрешат спора в Донбас, само че в действителност " предизвикват неонацистите по всички вероятни способи ".
Тази година Западът разгласи на Русия " същинска санкционна война ": " Тези, които я започнаха, чакаха цялостното заличаване на нашата индустрия, финанси и превоз. Това не се случи, тъй като всички дружно изградихме солидна граница на сигурност ".
За участниците във военната интервенция
" Руските военнослужещи, опълченци и доброволци в този момент се борят за своята татковина, за истината и справедливостта. За гаранции за мир и сигурност за Русия. Всички те са наши герои, минават през най-тежките моменти.
Властите ще окажат цялата нужна помощ на фамилиите на починалите в борбата: " Ще създадем всичко допустимо, с цел да помогнем на фамилиите на нашите починали приятели да отгледат децата си, да им дадат почтено обучение и специалност. "
Путин благодари на военните за доблестната им работа и изпрати новогодишни поздравления на " целия персонален състав на въоръжените сили ": " Цялата ни голяма страна се гордее с вашата мощ на духа, неотстъпчивост и храброст, милиони хора са с вас от сърце и душа. А на новогодишната софра сигурно ще има наздравици във ваша чест. "
За битката за бъдещето
Сега " най-важното е ориста на Русия ", а нейната отбрана е " заветен дълг на нашите предшественици и потомци ". " Винаги сме знаели, а през днешния ден още веднъж сме уверени, че суверенното, без значение и несъмнено бъдеще на Русия зависи единствено от нас, от нашата мощ и воля! "
Борбата на Русия за нейните ползи и бъдеще ще бъде " въодушевяващ образец за другите страни в устрема им към обективен многополюсен международен ред ".
Руснаците би трябвало да имат вяра, че страната им ще остане " велика и самостоятелна " и " ще върви единствено напред и ще побеждава ".

Източници: ria.ru, ТАСС
 
 
 
31 Дек 2022256130 Дек 2022388629 Дек 2022127827 Дек 202278425 Дек 2022134224 Дек 20221301КоментариСила в правде,31 Дек 2022 15:16ч.
Дерзайте, господин президент!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Гражданин31 Дек 2022 15:32ч.
Слава на Русия и православието!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мария...31 Дек 2022 15:38ч.
Владимир Владимирович, с Вами Бог! Победа Будет За Нами!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати страна огромная31 Дек 2022 15:39ч.
Сатанизмът и злото ще бъдат победени, тъй като Русия е отпред на тази битка! Поклон пред величието и саможертвата на съветския народ! Чакам в грядущето обединяването на съветския свят, както и руско-китайския съюз в името на мира и сигурността в Евразия!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати не ревнувай31 Дек 2022 15:51ч.
да реват руснаците за Запада? Че на какво от горната страна?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати гейСАЩ31 Дек 2022 15:51ч.
Никой не желае и да чуе за лъгъбът извращенията в сатанистичен сащ! В сащ хетеросексуалните мъже и дами са дискриминирани, уволнявани са отвред, а всеобщо са замествани от негри и от подчовеци, сменили си няколко пъти пола!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Късно ще е за гниди като теб яли го на два ката, МАРШ!31 Дек 2022 15:58ч.
С вами господ Владимир Владимирович!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ба че тоз Путин31 Дек 2022 16:55ч.
бетер Сталин, бе. Ко мъ напрайхти вий.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян31 Дек 2022 18:09ч.
типърва ш'тъ прайм.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати nan31 Дек 2022 15:44ч.
факт.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йаАХХ31 Дек 2022 15:49ч.
Българският народ е на страната на Русия и ще се бие за Русия каквото и да коства за българите и за България! България е християнска страна и отхвърля всевъзможни евроатлантически/джендератлантически безценности и безморалности, отхвърляме и всевъзможни опити за лъгъбътъ агитация на извращенията им в България! Незабавно изпъждане насащническия дипломат от България и късане на дипломацията със сащ! И изпъждане на американските представители, узурпирали властта в България!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не бъркай31 Дек 2022 16:57ч.
шепа извратеняци с българския народ.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хай31 Дек 2022 17:55ч.
Българският народ е християнски, не е джендерски! България и българското общество ще води война за Русия против целия ЗАПАД, в случай че би трябвало!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати За Русия31 Дек 2022 15:59ч.
На здраве!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Авангард31 Дек 2022 16:00ч.
С Нами Бог!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Толкова доста се готвил Запада за война,31 Дек 2022 16:32ч.
че чак Русия атакува Украйна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати кощунство31 Дек 2022 16:40ч.
Стига лъга! Турчинов атакува Донбас и 8 години избиваше популацията му, хунтата забрани съветския език в поробената на США и НАТО територия!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Сега и нахлуването на Русия31 Дек 2022 16:48ч.
в Украйна ли е неистина?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян31 Дек 2022 18:14ч.
" Сега и нахлуването на Русия в Украйна ли е неистина? " - а ти какво очакваш? да стои съветската войска на границата, да гледа по какъв начин бандеровци и прочие избиват етнически руснаци и да вика: " ти си льош! "? объркАл си армията.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кирчо31 Дек 2022 17:12ч.
Прекланям се пред целия съветски народ, по тази причина че само че освободиха от турско робство, помогнаха ни да си построим страната по времето на социализма, а в този момент водят война против най огромното зло.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Живка Павлова31 Дек 2022 17:32ч.
Пожелания за здраве и дългоденствие на Путин, на Русия - цялостна победа във войната! Триумф на духовността за всички хора по света през Новата 2023 година! А-на-нас – ново начало, възрожденско! Наздраве!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати квинтесенциален армаментариум31 Дек 2022 18:57ч.
Ако някой беше споделил преди 20 г че Русия ще въплъщава светлото и съзидателното, а Западът по този начин ще деградира... Подмамиха ни с това потребителство и паднахме в клопката - не може към този момент да се откопчимл Бог да пази!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вежди Рашидов31 Дек 2022 18:59ч.
Бензиностаницята с ракети скоро нито ще е бензиностанция, нито ракети ще има. Да мрат мръсните съветски псета
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати читател31 Дек 2022 19:05ч.
Псета, и то продажни сте вие, козяшките тролове. Русия е велика и такава ще остане.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Велика, велика31 Дек 2022 19:14ч.
какъв брой да е велика. Обикновена фашистка кочина.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вежди Рашидов зад31 Дек 2022 20:21ч.
Само за руснаците не върви. Остана да се изакаш и за евреите. Ще си напълно достоверен.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати София31 Дек 2022 19:05ч.
Да е жив и здрав, дай Боже и в България да се роди общественик като него, триумф Русия!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати читател31 Дек 2022 19:53ч.
Амин.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Авангард31 Дек 2022 19:42ч.
Там в борбата против евронацистите в Украина през днешния ден и в този момент се взема решение ориста на православието. Там Русия води свещена война и за нас! Всеки православен Българин би трябвало да помни това и почтено да избере своето място! Няма на къде да се отстъпва! Без Велика Православна Рус в светът ще бъде мрачевина. Четвъртият еврорайх искрено желае нашата крах. Светът воден от Русия ще победи злото!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати някой лъже, да забележим кой е той31 Дек 2022 20:18ч.
https://www.youtube.com/watch?v=Uw9f36IBAfU
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ГАГА31 Дек 2022 20:24ч.
Битият си е обичай, еваният еван. Бой и еван не се връщат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Шарлатани сър, шарлатани31 Дек 2022 23:36ч.
Лъжат Меркел,Оланд,Байдън,Джеймс Бейкър, Нюланд, Шолц, Саркози, Макрон,Буш, Рейгън,Тони Блеър, Порошенко, Яценюк,Зеленски,Клинтън и т-н-
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати mathur31 Дек 2022 21:14ч.
Браво Вова....БОЙ по усраинските и краварски нацисти до цялостното им избиване!!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Путин и лъже и не лъже - едновременно31 Дек 2022 22:45ч.
Не лъже - по отношение на всичко, което знаем за Украйна и проблемите с тази измислена " страна ". Лъже, по отношение на обстановката в Русия. Тя е пред-революционна. Путин до година може и да не е президент. Въпросът е - кой ще е на негово място. Времето на Путин изтече. Той е неолиберал и като подобен, мисля си, към този момент няма място във властта на Русия. Там би трябвало един нов Сталин. И нека Бог да уточни и откри подобен отпред на Русия. Иначе - Путин свърши доста за възобновление суверенитета на Русия. Но, както постоянно е било в историята, Русия сега се нуждае от общественик от рода на Сталин. Путин свърши своята работа и следва да се отдръпна на заслужена отмора. От тук насетне е значим новият Сталин. Чакаме го с неспокойствие. Той, Сталин, още през - 50-те на предишния век искаше да откри общество, в което да се работи 4 дни в седмицата по 4 часа, с наклонност към понижаване. И освободеното време да се употребява от хората за духовни занимания и духовно израстване. Беше го замислил дружно с Германска демократична република - ресурсите на Съюз на съветските социалистически републики, съчетани с инженерният талант на немците. Но, международният капитал направи всичко допустимо това да не се допусне. И съумя. За в този момент.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Христо01 Яну 2023 3:24ч.
ЧНГ, бай Путин! С вас сме!...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 2022151724 Дек 2022276129 Дек 202296428 Дек 2022529
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР